A.deneme

28 Kasım 2015 Cumartesi

Kayeri Develi Belediyesi Emlak Vergisi Sorgulama


Kayseri Develi Belediyesi Emlak Vergisi Sorgulama,Kayseri Develi ilçesi Emlak Vergisi Sorgulama Ödeme için Aşağıda verdiğimiz Adres linkinden ilgili siteden yapabilirsiniz..


Adres: Develi, 38400 Kayseri
Telefon:(0352) 621 6012

Vatandaşlarımız e-belediye hizmeti sayesinde borçlarını internet üzerinden kredi kartı ile güvenli bir şekilde görebilecek ve ödeyebileceklerdir. Üyelik sistemi ve Hızlı Ödeme ile çalışan e-belediye yazılımına, sicil numarası (T.c. & Vergi No) ile kayıt olduktan sonra veya kayıt olmadan onay aşamasından geçen siciller T.C. kimlik no ve şifreleri ile sisteme giriş yapabileceklerdir.
Belediyemizin internet sitesinde (www.develi.bel.tr) yer alan “Online İşlemler – Online Borç Ödeme” ile İlan - Reklam Vergisi, Yangın Sigorta Vergisi, Hat Kiraları, Mezar Yeri Satış Bedeli, Taşınmaz Kiraları, İmar Tadilat Bedeli, Para Cezaları, Borç Sorgulamaonline tahsilatların görülmesi ve daha bir çok işlemin yapılmasına olanak sağlıyor. Develi Belediyesi’nin online hizmetleri hakkında ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşlar, belediyemiz e-belediye sisteminde bulunan “Kullanıcı Kaydı Açıklama” bölümünden , Bilgi İşlem Servisinin 0352 621 60 41 / 155 no’lu telefonundan ya da bilgiislem@develi.bel.tr elektronik posta edresine mail atarak bilgi alabilirler.

Sorgulama: