A.deneme

9 Aralık 2015 Çarşamba

Kredi Kartı ile Emlak Vergisi Online Ödeme

Artık Hayatımızın Vazgeçilmez faktörlerinden Teknoleji nin İlerlemesiyle Kamu Kurumlar online ödeme istemine geçmekteler Bunlar Arasın da Yerini Alan  İl ve ilçe Belediyeleri  E-Belediye Sistemi ile Kredi Kartı ile Emlak Vergisi Online Ödeme Kredi Kartı ile Emlak Vergisi Borç Sorgulama Mümkün hale gelmiştir.

Vergi takvimi ödeme gününü gösterdiğinde vergi dairesinde sıra beklemenize gerek yok. Vergi borcu ödemelerinizi kredi kartınızla Bankanız hangisi ise İnternet Şubesinden kolayca yapabilirsiniz.

Bazı Belediyeler internet Sitlerin de Belediye borç Sorgulama ödeme işlemlerine E-Belediye sistemine Yer veriş olmayabilir.Ama kullandığınız kart ile bankanıza giriş yaptıktan sonra sorgulamadan bulunduğunuz il yada ilçenin belediye Borç Sorgulamadan görebilirsiniz.Bunlar dan farklı Ayrıca Şuanda herkesin Cebinde Bir Kredi yada Maaş kartı olmayan yoktur Sanırım Kredi kartı Bankaların Onayı olmadan bilgisayar ortamında Online işlemlere Asla izin vermez.

Maaş kartları ise Emlak vergisi ve diğer tüm ödemelere ATM lerde ödeme olanağı veriyor.Maaş kartları İnternet ten Online işlemler için sizin bankanızdan aldığınız onaydan sonra rahatlıkla internet ten Borçlarınızı sorgulama ödeme yapabilirsiniz..