A.deneme

27 Mayıs 2017 Cumartesi

Emlak Vergisi Sorgulama Ödeme-Niğde Çamardı Belediyesi

Niğde Çamardı Belediyesi Emlak Vergisi Sorgulama,Emlak Vergisi Ödeme,Emlak Vergisi Borç Sorgulama,Ç.TV Vergisi Ödeme iletişim bilgileri ...

Ayrıca Bu site yardımıyla Niğde Çamardı Belediyesi  E-Dekont alma, Belediye aktiviteleri, Çöp toplama saatleri öğrenme, TC kimlik no ile online tahsilat yapma, kredi kartı ile emlak vergisi ödeme, Niğde Çamardı Belediyesi Encümen kararları sorgulama gibi işlemleri yapabilirsiniz.


Niğde Çamardı Belediyesi  Emlak Vergisi Nasıl Hesaplanır?
Gayrimenkullere (arsa,arazi,mesken ve işyeri) ait vergi ödeyeceği yıl itibariyle asgari rayiç değerleri üzerinden hesaplanır. Vergi oranları arsalar için %06, araziler için %03, meskenler için %02 ve işyerleri için %04’ dür 0 442 327 5363 numaralı belediye telefonudur ve her türlü istek ve şikayetlerinizi bildirebilirsiniz.
Niğde Çamardı Belediyesi Emlak vergi borcunu internet'ten ödeme
Emlak vergisini ödemenin en kolay yolu tabiki internet'ten ödeme. Her belediyenin kendi internet ve e-belediye sayfasından sicil numaranızla emlak verginizi rahatlıkla kredi kartından ödeyebilirsiniz. Fakat dediğimiz gibi ödeme yapabilmeniz için bir siciliniz olması lazım. Yoksa napacaksınız. Yazıyı okumaya devam edin.

Niğde Çamardı Belediyesi Emlak vergi borcunu belediye veznelerinden ödeme

Eğer sicil numaranız yoksa veya internetle aranız değilse o zaman belediye yolu göründü demektir. Belediyelerin maliye vezneleri yardımıyla emlak verginizi ödeyebilirsiniz. İlk gidişle tapununuzu ve nufüs cüzdanınızı yanınıza almayı unutmayın. Bazen sokak isimleri değiştiği için problem olabiliyor. O yüzden ne güncel adres bilgisininde elinizde olduğuna emin olun.

Niğde Çamardı Belediyesi mail adresi olan E-Posta : info@camardi.bel.tr adresiyle belediye borç sorgulama konusunda bilgi alabilirsiniz.
Niğde Çamardı Belediyesi iletişim 
Bilgileri
Adres
:
Çamardı Belediye Başkanlığı Çamardı/NİĞDE
Telefon
:
0(388) 711 21 65
Faks
:
0(388) 711 24 97
E-Mail
:

Sor.Adres: