A.deneme

9 Mayıs 2017 Salı

Emlak Vergisi Sorgulama Ödeme-VAN Edremit Belediyesi

VAN Edremit Belediyesi Emlak Vergisi Sorgulama,Emlak Vergisi Ödeme,Emlak Vergisi Borç Sorgulama,Ç.TV Vergisi Ödeme iletişim bilgileri ...

Emlak Vergisi Neye Göre Hesaplanır?
Gayrimenkullere (arsa,arazi,mesken ve işyeri) ait vergi ödeyeceği yıl itibariyle asgari rayiç değerleri üzerinden hesaplanır. Vergi oranları arsalar için %06, araziler için %03, meskenler için %02 ve işyerleri için %04’ dür.

VAN Edremit Belediyesi Emlak Vergisi Hangi Dönemlerde Ödenmektedir?

EMLAK VERGİSİ TAKSİT DÖNEMİ
1 OCAK - 31 MAYIS TARİHLERİ ARASINDA 
2. TAKSİT DÖNEMİ : 1 KASIM - 30 KASIM TARİHLERİ ARASINDA

Ayrıca VAN Edremit Belediyesi  Sitesi ile Online Belediyecilik uygulaması ile internet üzerinden Tahakkuk, Tahsilat ve Borç bilgilerinizi, Emlak, Çevre, İlan & Reklam Beyanlarınızı ücretsiz olarak görebilirsiniz. Kişi - Kurum Kayıt Başvuru formunu doldurarak üye talebinde bulunmanız yeterlidir

Ayrıca e- belediye ile VAN Edremit Belediyesi  Arsa Rayiç Sorgulama  Nikah Başvurusu, Tüm Vergi Bilgileri, Arsa m2 Fiyatları, İnşaat Maliyetleri Sorgulama ,Bina  Aşınma Oranları, ÇTV Bedelleri sorgulama Ruhsat Başvuru diyer  bilgilerinizide sorgulayabilir, kredi kartı ile belediyenin ilgili sitesinde   borcunuzu Online olarak güvenli bir şekilde ödeyebilme imkanların'dan faydalanabilirsiniz..




 VAN Edremit Belediyesi  mail adresi olan E-Posta : info@azdavay.gov.tr adresiyle belediye borç sorgulama konusunda bilgi alabilirsiniz.
VAN Edremit Belediyesi iletişim
Bilgileri
Adres: Yeni Cami Mahallesi, Sahil Cad. No:3, 65300 Edremit (Gümüşdere)/Edremit/Van
Telefon: (0432) 312 24 74
Sor.Adres: