A.deneme

17 Eylül 2013 Salı

Afyonkarahisar Tatarlı Belediyesi Emlak Vergisi Sorgulama

Tatarlı Belediyesi Emlak Vergisi Sorgulama ve ödeme için Adres Linkine Tıklayınız

Ayrıca Diyer online  -belediye borç Sorgulama ve Online E-belediye islemler, Su Faturası sorgulama,Su borcu Online Ödeme,Belediye borç durumu,Arsa Rayiç bedeli,Bina Aşım Oranları,Sicil Kodu ,Çevre Temizlik Tarifeleri,Belediye Sicil Arama,Emlak Vergisi Sorgulama, İş Başvursu,Kira Sözleşme sorgula,Belediye beyan bilgileri.Belediye Ruhsat sorgula,belediye imar durumu,Tahakkuk bilgileri öğrenme, E belediye Online Tahsilat işlemleri ödemelerinizide yapabilirsiniz..

Tatarlı Belediyesi Emlak Vergisi Sorgulama İçin Adres Linkine Tıklayınız

Sorgulama Adresi:

http://www.tatarli.bel.tr/htmls/vergiler.html

Emlak Vergisi

Emlak vergisi arazi, arsa ve bina için ödenmektedir. Bu tür taşınmazı olan bir yurttaş, emlak vergisi vermekle yükümlüdür.
Emlak Vergisi Hangi Dönemlerde Ödenmektedir?
Emlak vergisi, birinci taksiti Mart-Nisan-Mayıs aylarında, ikinci taksiti Kasım ayında olmak üzere iki eşit taksitte ödenir. Dileyen mükellef tümünü birinci taksit döneminde veya daha önce de ödeyebilir.
Emlak Vergisi Zamanında Ödenmezse Cezai Yaptırım Ne Olur?
Emlak vergisini zamanında ödemeyen mükellef geciken taksit için her ay 6183 sayılı kanun hükümlerine göre tespit edilen oranda gecikme cezası ödemek zorundadır.
Çevre Temizlik Vergisi
Çevre temizlik vergisi dolu veya boş olmasına bakılmaksızın tüm konut ve işyerlerinden alınmaktadır. Çevre temizlik vergisinin mükellefi binayı fiilen kullanandır.