A.deneme

9 Mayıs 2014 Cuma

Amasya Yesilyenice Belediyesi Emlak Vergisi Sorgulama

Amasya Yeşilyenice Belediyesi Emlak Vergisi Sorgulama,Amasya Yeşilyenice Belediyesi Emlak Vergisi  Hesaplama,Amasya Yeşilyenice Belediyesi Emlak Vergisi  ödeme günleri,Amasya Yeşilyenice Belediyesi Emlak Vergisi Borç bilgileri sorgulama için Aşağıda verdiğimiz Adres linkine tıklayınız
Amasya Yeşilyenice belediyesi emlak vergisi sorgulama için emlak vergisi sorgulama ve her türlü borç sorgulama işlemleri için aşağıda adresi olan websitesi sizin için doğru yöntem olacaktır. Emlak vergisi, ev vergisi, çöp vergisi gibi vergileri kredi kartıyla ödeyebilirsiniz. Sorgulama adresine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Çöp toplama saatleri öğrenme
İnşaat maaliyet bedel sorgulama
Sicil kodu ile online tahsilat yapma
Sicil arama
İstek ve şikayet bildirimi yapma
Çevre temizlik tarifeleri
Arsa rayiç değerleri öğrenmegibi işlemleri yapabilirsiniz.


Emlak Vergisi Beyannamesi İçin Hangi Belgeler Gereklidir?

Gayrimenkul bildirimi için ilgili birime giden mükellefler her bir gayrimenkul türü için (arsa,arazi,bina ve işyeri ) ayrı ayrı bilgi formu doldurmak zorundadırlar.Emlak vergisi beyannamesi için; T.C Kimlik Numarası tapu fotokopisi, nüfus cüzdanı fotokopisi, binalar için yapı kullanma izni fotokopisi, binanın bulunduğu adres (mahalle, sokak, bina, daire veya işyeri numarası), beyan sahibinin ikamet ve işyeri adresi gerekmektedir. Emlak bildirim formlarınıilgili belediyelerden temin edebilirler. 0 358 253 3014 numaralı belediye telefonudur ve her türlü istek ve şikayetlerinizi bildirebilirsiniz.
Amasya Yeşilyenice Belediyesi Bilgileri
Amasya Yeşilyenice Belediyesi
Adres: Yeşilyenice Belediyesi, Yeşilyenice/Amasya, TürkiyeTelefon: 0 358 253 3014