A.deneme

20 Mayıs 2014 Salı

Antalya Konakli Belediyesi Emlak Vergisi Sorgulama

Antalya Konaklı Belediyesi Emlak Vergisi Sorgulama Antalya Konaklı belediyesi emlak vergisi sorgulama için emlak vergisi sorgulama ve her türlü borç sorgulama işlemleri için aşağıda adresi olan websitesi sizin için doğru yöntem olacaktır.Emlak vergisi, ev vergisi, çöp vergisi gibi vergileri kredi kartıyla ödeyebilirsiniz. Sorgulama adresine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Konaklı Belediyesi Emlak Vergisi Sorgulama


Bu site yardımıyla Çöp toplama saatleri öğrenme, Çevre temizlik tarifeleri, Sicil arama, Yapı izin sorgulama, Encümen kararları sorgulama, Tahakkuk bilgileri sorgulama gibi işlemleri yapabilirsiniz.

Emlak Vergisi Beyannamesi İçin Hangi Belgeler Gereklidir?

Gayrimenkul bildirimi için ilgili birime giden mükellefler her bir gayrimenkul türü için (arsa,arazi,bina ve işyeri ) ayrı ayrı bilgi formu doldurmak zorundadırlar.Emlak vergisi beyannamesi için; T.C Kimlik Numarası tapu fotokopisi, nüfus cüzdanı fotokopisi, binalar için yapı kullanma izni fotokopisi, binanın bulunduğu adres (mahalle, sokak, bina, daire veya işyeri numarası), beyan sahibinin ikamet ve işyeri adresi gerekmektedir. Emlak bildirim formlarınıilgili belediyelerden temin edebilirler. 0 242 565 1301 numaralı belediye telefonudur ve her türlü istek ve şikayetlerinizi bildirebilirsiniz.

Antalya Konaklı Belediyesi Bilgileri

Antalya Konaklı Belediyesi
Adres: Konaklı Belediyesi, Konaklı/Antalya, Türkiye
Telefon: 0 242 565 1301

Sorgulama Adresi:http: