A.deneme

16 Haziran 2014 Pazartesi

Antalya Karaöz Belediyesi Emlak Vergisi Sorgulama

Antalya Karaöz Belediyesi Emlak Vergisi Sorgulama ve ödeme işleminizi  burdan ilgili siteye giderek yapabilirsiniz..,
Aşağıda verdiğimiz Adres linkinden online Antalya Karaöz Belediyesi Emlak Vergisi Sorgulama ve diye borç bilgilerinizede ulaşabilirsiniz..

Belediye Erişim Bilgileri
Telefon: (242) 436 34 34
Faks: (242) 436 34 35
http://karaozbelediyesi.tr.gg/
Emlak Vergisi Beyannamesi İçin Hangi Belgeler Gereklidir?
Gayrimenkul bildirimi için ilgili birime giden mükellefler her bir gayrimenkul türü için (arsa,arazi,bina ve işyeri ) ayrı ayrı bilgi formu doldurmak zorundadırlar.Emlak vergisi beyannamesi için; T.C Kimlik Numarası tapu fotokopisi, nüfus cüzdanı fotokopisi, binalar için yapı kullanma izni fotokopisi, binanın bulunduğu adres (mahalle, sokak, bina, daire veya işyeri numarası), beyan sahibinin ikamet ve işyeri adresi gerekmektedir. Emlak bildirim formlarınıilgili belediyelerden temin edebilirler. 0 242 436 3434 numaralı belediye telefonudur ve her türlü istek ve şikayetlerinizi bildirebilirsiniz.

Antalya Karaöz Belediyesi Bilgileri

Antalya Karaöz Belediyesi
Adres: Karaöz Belediyesi, Karaöz/Antalya, Türkiye
Telefon: 0 242 436 3434
Emlak Vergisi Hangi Dönemlerde Ödenmektedir?
Emlak vergisi 1. taksiti Mart-Nisan-Mayıs ayının sonu, 2. taksiti Kasım ayının sonuna kadar 2 eşit taksitte ödenir. (İsteyen mükellefler vergilerinin tamamını 1. dönemde ödeyebilirler)

Emlak Vergisi Neye Göre Hesaplanır?
Gayrimenkullere (arsa,arazi,mesken ve işyeri) ait vergi ödeyeceği yıl itibariyle asgari rayiç değerleri üzerinden hesaplanır. Vergi oranları arsalar için %06, araziler için %03, meskenler için %02 ve işyerleri için %04’ dür.

Emlak Vergisi Zamanında Ödenmezse Cezai Yaptırımı Ne Olur?
Emlak vergisinin zamanında ödemeyen mükellef geciken taksit için her ay 6183 Sayılı Kanun hükmüne göre tespit edilen oranda gecikme cezası ödemek zorundadır. Örneğin bu oran 2006 yılından itibaren aylık gecikme cezası %2,5 olarak belirlenmiştir.

KARAÖZ Belediyesi 6360 Sayılı Kanunla Kapatılmıştır!